Sunday, January 10, 2021

Sneg stvara probleme na drumu: Usporen saobraćaj ka Obrenovcu, deo auto-puta zatvoren zbog nezgode



Vozačima se savetuje da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu

Sneg stvara probleme na putevima u Srbiji. Na auto-putu E-763, na deonici Preljina-Obrenovac, zbog snežnih padavina saobraćaj se odvija usporeno, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".
Vozačima se savetuje da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.
Na auto-putu E-75, kod mesta Grajevce, u smeru Vlasotince – Pečenjevce, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, zbog saobraćajne nezgode. Ekipe su na terenu.
Kako navodi JP "Putevi Srbije", javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu.

Podsetimo, danas se na kružnom putu kod Čačka u popodnevnim satima iz pravca Užica ka Beogradu formirala kolona automobila dugačka skoro kilometar, a vozači su oko pola sata čekali da nastave put.
Javno preduzeće "Nacionalni park Fruška gora" saopštilo je da je danas na Fruškoj Gori više posetilaca u njihovim vozilima usled proklizavanja sletelo sa puta jer ceo dan pada sneg, apelujući na vozače da povedu računa, prilagode brzinu i da obavezno ponesu zimsku opremu.

No comments:

Post a Comment